Followers

Friday, 13 September 2013

Aku lah wanita itu..

Chewah.. jiwang je bunyi title tu kan..

Takde maksud pape pun sebenarnya..
Just nak share barang keperluan yang mesti ada dalam beg
sebelum g kerja.

Selain dari alat solek, handphone dan purse,
haa..ni barang yang wajib ada untuk sy.
hehehe..


Sebabnya...
Ni ha..sebab bela rambut depan yang panjang,
tapi rimas sangat bila tengah buat kerja dan dia asyik menggangu mata.
Nak potong sayang,
nanti susah nak bentuk rambut, 
jadi tak ngam..


Sebab tu lah clip-clip rambut di atas wajib ada dalam 
beg sebelum g kerja.
Kalau tak alamat nya rimas lah sepanjang hari..

^_^

7 orang tinggal note kat sini..:):

  1. x pernah pakai sepit rambut seumo idup.. bukan sbb ape, tp sbb mmg x reti nak pakai, hahaha~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sama cam kite yang tak reti nak pakai cekak rambut lah tu..

      Delete
  2. alahai kiutnya.. macam tuan yg pakai.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..Chic Na memang best bila puji-puji..Tq Chic Na..

      Delete
  3. Dolok time mek x k tdung dolok, pn benda alah ya benda yg wajib mek mbk juak.huhu. nektok dah x jd benda wajib gk dag.kehkeh

    Btw, love ur pic!

    ReplyDelete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text