Followers

Monday, 30 September 2013

Jatuh cinta padanya...

Lama dah kenal, tapi tak pernah cuba yang ni..
Tapi bila dah cuba, 
memang membuatkan saya jatuh cinta padanya..

Nak tahu apa?..
Haa... Ni dia, 
Eskinol Spot-less White
Facial Deep Cleanser
with Pure Calamansi Extract.

Betul apa yang orang slalu cakap,
tak kenal maka tak cinta.

Sebelum ni saya just cuci muka guna
pembersih muka biasa je.
Tapi bila jumpa eskinol ni sy yakin 
yang mencuci muka menggunakan sabun @ 
pembersih muka saja tak cukup. 

Buktinya dapat dilihat ketika menggunakan eskinol.
Eskinol adalah toner,
untuk menggunakannya, tuangkan beberapa titik eskinol 
(3-4 titik) keatas ke atas kapas muka
dan mula gosok keseluruh bahagian muka, 
(terutamanya di bahagian berminyak dan berjerawat)
selepas menggosok beberapa kali,
tengok semula pada kapas muka tersebut.
Memang akan kelihatan tompok kehitam-hitaman
pada kapas muka tersebut.
Itu membuktikan mencuci muka menggunakan 
sabun saja tidak mencukupi...

Selain daripada membersihkan muka,
ia juga berfungsi untuk memutihkan muka.
Untuk lebih info, jom tengok penerangan dibawah gambar ni.


Description:
  • Removes deep seated dirt, excess oil and make-up with Micro-cleanse Anti-Bacterial fomula.
  • With Pure Calamansi Extract known to whiten skin
  • With vitamin C derivative to help lighten dark spots in as early as 1 week * for an even skin tone   
Recommended:-

  • To those who have plenty of dark spots or brown patches as this really helps lighten the areas quite effectively. This will not work OVERNIGHT! But you’ll definitely notice some improvement on the 7th or 10th days of continuous usage.
Direction for Use:- 
  • Moisten a piece of cotton and apply on face, neck and affected areas.
  • Repeat until no trace of dirt is seen on the cotton.
  • Use it once a day (preferably at Night)

Suitable For: Lightening Dark Spots/pigmentation 

Cam sy yang banyak tompok hitam kat muka,
memang eskinol spot-less ni sangat sesuai kat muka sy.

Untuk anda diluar sana yang berminat 
nak mencuba produk Eskinol ni
bolehlah dapatkan dari sy disini.
Ada 3 saiz, 75ml, 135ml dan 225ml.

Selamat mencuba..
^_^

4 orang tinggal note kat sini..:):

  1. macam menarik jugak produk ni.. tp xtau sesuai ke tak dengan muka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chic Na boleh try, ada banyak jenis..^_^

      Delete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text