Followers

Tuesday, 10 September 2013

My Bestie a.k.a Best Colleague!

Kali ni nak share ngan semua saya punya Bestie di office
a.k.a my best colleague!

Since kerja disini, ni lah orang-orang yang sentiasa 
disisi saya. 
Paling best, dari hari pertama kerja,
tak pernah pun rasa diri orang baru ataupun rasa terasing,
berterima kasih sangat kat mereka..

Ni kak Hazizah @ Zie Madini..
a.k.a Kak ngah saya..
Kakak yg sangat supportive.
^_^

Yang ni pula kak long @ Ms Felice
very-very encouraging.. 
Tapi sekarang kami dah kena separate,
mereka dah pindah ke office atas.
2nd floor, kami masih di 1st floor...
really miss her so much..

Harap-harap persahabatan ini akan berkekalan..
^_^ 

2 orang tinggal note kat sini..:):

  1. dah mcm adik beradik ye kak long n kak ngah.. awak kak chik.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye, betul tu..konon2 nya adik bradik ni Chic Na..
      1Malaysia..hehehe

      Delete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text