Followers

Tuesday, 3 September 2013

Rumah Terbuka MBKS...

Pagi tadi kami dijemput untuk hadir ke Majlis Rumah Terbuka 
Majlis Bandaraya Kuching Selatan (MBKS).

Nak kata excited tu tak lah, 
sebab confident sangat kat sana nanti confirm crowded!

Menara MBKS

Ni tempat duduk untuk tetamu2 yang datang, 
tapi kami tak duduk sini, 
panas kat luar.
hehehe...

Tengok kak Zie, pantang ada peluang sikit,
tak boleh jauh dari note dia,
ada lah benda dia update tu..
Seperti yg dia slalu advise kat saya,
"mesti kena rajinkan diri bila start jadi blogger..."

Nama amoi cina ini Ngiik Choo,
salah seorang sy punya colleague yg tinggi lampai.

Habis makan dah..
Tinggal few dishes je tak dapat habis.


Haaa...ni lah sy punya best colleague.
Kak Zie, jie jie Felice and Ngiik Choo.
Dulu slalu dapat keluar sama2, tapi sekarang bila office dah separate,
kami pun separate.
Syukur ada pluang ni untuk keluar sama2..

Thank you to MBKS for inviting us...
^_^

0 orang tinggal note kat sini..:):

Post a Comment

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text