Followers

Saturday, 7 September 2013

Sepetang Avery Spend masa bersama kawan baiknya..

Rindu nak buat entry bila teringat lama sangat dah tak buat 
entry semenjak beberapa hari yang lalu.
semuanya gara2 mood yang tak berapa bagus.
hehehe..
biasalah perempuan kan...

Kali ni teringin nak kongsikan aktiviti si anak kesayangan 
ibu ni bersama kawan2 semua.

Petang tadi dia spend masa bersama teman baik nya, Dayan.

Ni cermin mata kegermaran dia.
Dibeli di Serikin tahun lepas. 
Tak boleh tinggal kalau nak keluar g mana2..

Ha, ni lah Dayan, kawan baik Avery.
Avery pinjamkan cermin mata baru nya kat Dayan,
Green color bunga2..

Bila dah nakal sangat, cermin mata pun tanggal dah sebelah..

Haa, ni hobi mereka.
Tunggang kuda sama2, padahal berebut.

Seronok sangat bila sampai bab anak2 ni kan..
badan letih pun jadi segar..
Bila dah letih, boleh pula kedua-duanya serentak tido.
Yang paling best lagi, dua2 breastfeeding!

Rasa macam ada anak kembar je..hehehe



Ibu sayang Avery..!

0 orang tinggal note kat sini..:):

Post a Comment

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text