Followers

Wednesday, 30 October 2013

Jogging punya pasal!

Ni nak kongsi ngan u all semua funny story saya 
hujung minggu lepas. 

Semenjak dah bergelar isteri dan ibu ni saya
memang langsung tak pernah berjogging.
Tak seperti masa masih muda belia dahulu,
slalu tu tak tapi adalah juga.
Keep fit konon.
hehehe..


Gara-gara badan dah naik sikit sekarang ni, 
sabtu lepas saya dan suami rancang berjogging kat Taman Sahabat, Kuching.
Best memang best, 
tapi baru je 2 round keliling taman, kaki saya 
dah rasa something. Terpaksa lari slow-slow jer.

Bila stop dan buka kasut, ternampak lah kesan-kesan seperti digambar ni.
Melecet!
Padan muka saya lari tak berstokin.
Cari pasal sendiri juga kan..


Kedua-dua belah kaki lagi tu melecet.
Jadi pengajaran untuk masa akan datang supaya 
menggunakan stokin semasa berjogging. 
Hehehe..

Hujung minggu ni nak pergi lagi. 
Chayok! Chayok!!

^_^

0 orang tinggal note kat sini..:):

Post a Comment

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text