Followers

Thursday, 31 October 2013

Merawat Hati!

Kali ni nak share dengan u all semua kenangan minggu lepas .
Seperti yang saya pernah mention dalam entry-entry sebelum ni, 
Selasa minggu lepas Avery ikut nenek dia (ibu saya) balik
kampung di Miri. 
Dan saya sehari pun tak pernah berjauhan dengan dia tau. 
Dah lah jarak Kuching dan Miri jauh sangat (untuk saya).

Mereka bertolak pagi selasa, skali dengan kami bertolak ke
tempat kerja. 
Memang tak dinafikan sepanjang hari selasa tu mood 
saya tak bagus, asyik sedih, pilu, nak nangis jer.
Apatah lagi time balik kerja petang tu.
Memang saya nangis habis-habisan,
mana tak nya, sebelum ni dia sentiasa 
menunggu kami depan pintu dengan wajah happy dia
menyambut kedatangan kami, 
tiba-tiba hari tu tak ada pula.
Mana tak hati saya jadi sayu sangat sampai nangis.

Encik suami pula cuba tenangkan saya,
petang tu, instead of masak dan makan dirumah
dia ajak saya makan diluar sambil tenangkan fikiran.


Destinasi pilihan untuk tenangkan fikiran (konon-kononnya)
Sugar bun Kuching Sentral.
Mata ketara skali masih bengkak.




Thank you Encik Suami,
Sayang awak sangat-sangat!

^_^

2 orang tinggal note kat sini..:):

  1. eeee....dah pulai ke niah avery pia...kasih mat seduai seilu-ilu neh....be strong jenny..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Auk sis. tapi dah datai dito baru ya hari minggu sarinya.hehehe..

      Delete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text