Followers

Saturday, 2 November 2013

Company's Lunch Again!!

Kali ni nak share dengan u all cerita tentang 
kami punya Company's Lunch tengahari semalam.

Kali ni, instead of lunch diluar berempat jer,
kami just take away dan makan bersama di office.
Menu pilihan kali pilihan staff lelaki,
iaitu Pizza Hut dan KFC.
Dessert pula Big Apple.
Yummy...yummy..yummy..
^_^


Sis Felice a.k.a Lunch Organizer.
Orang penting yang plan kami punya lunch..
hehehe..


Tengok ni, berplastik-plastik.
Dah lah kami berdua je yang nak bawa semua ni ke office.
Keluar peluh jantan bawa plastik sebanyak ni
time tengahari yang panas terik.


Sampai office sudah..


3 Set Pizza..


12 ketul Big Apple...
(Sorang 1 jer, tak boleh banyak, manis!)
hehehe


1 set KFC Crazy Crunch.
Sedap tau perisa baru untuk ayam kfc ni.
Especially yang suka pedis boleh try. 
Taste yang sangat unik!


Salah 1 dari set Pizza..
Blackpepper..... (lupa nama dia..)
kuangkuangkuang..


Pizza yang ketiga, yang ni saya ingat sebab saya yang pilih,
Tropikal chicken.
Hehehe


Combo set KFC yang ke 2, Hot and Spicy mix dengan 
Original ayam KFC.



2 Orang ni cam biasa, tak sabar nak makan.
hehehe..

Thanks to the boss. We love u so much..
Ni yang best dapat boss yang 
boleh buat staff happy..

^_^

2 orang tinggal note kat sini..:):

  1. Untungnya dapat bos pemurah macam ni.. Lapar pulak kite ni.. Huhu.
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text