Followers

Thursday, 7 November 2013

Hobi dan apa yang terjadi serterusnya..

Sekarang saya dah mula berjinak-jinak nak buat 
craft sendiri. 
Bila ada masa terluang, try buat hairclip untuk si kecil saya
dan untuk diri sendiri.
Bila dah ada kemajuan nanti baru plan untuk jual..
^_^



Tengah saya sibuk buat clip ni, dia pun sibuk 
main dengan clip-clip tu semua, siap jadi "vampire" 
lagi tu..



Comel anak ibu..!


Ni ha saya punya creation, 
pakat dengan baby untuk sama-sama guna..
Dan 1 lagi..
I Love GREEN!
hehehe


Time ambik gambar pun dia sibuk nak interframe
tangan dia yang comel tu. 
hehe..
^_^

2 orang tinggal note kat sini..:):

  1. boleh jadi model la si kecik tu.. model klip mama.. hehehe.. kiut! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..ye kan..tu yang best ada baby girl..^_^

      Delete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text