Followers

Wednesday, 8 January 2014

Cakes's Project!

Beberapa bulan menyepi hujung tahun lalu 
saya busy dengan 1 project baru. 
^_^
Hobi lama sebenarnya, tapi kelengkapan dah cukup
keinginan untuk buat kek datang lagi.


Kek pertama yang saya buat adalah :-
1. Kek Lapis Holiday Inn (Milo Horlick Cake)

Yang kedua pula adalah :-
Hawflakes Velvet 



Projek ketiga : -
Velvet cupcakes..


Yummy...yummy..

Kalau berminat boleh tnya resepi kat saya ye..
Feel free to share..

^_^

6 orang tinggal note kat sini..:):

  1. Rajinnya buat kek
    Saya nie tangan yang boleh makan je
    Takpe
    Buat kek boleh makan dan jual
    Tambah pendapatan kan
    Singgah entry saya gak ye. TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye Jenny
      Orang Sarawak kan?
      Boleh add saya kat FB
      Senang nak bagi trial pack nanti
      Thanks Jenny

      Delete
  2. pandainya baking.. cantik je kek jenny tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sikit2 je Chic Na, Cupcakes pun dah jadi cam bunga tu..huhu..

      Delete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text