Followers

Tuesday, 10 June 2014

First time dinner here..

The Steakhouse 


Tentu ada yang gelak kalau sy cakap ni lah
1st time sy makan kat sini.
Terletak di Hilton Kuching.
Kalau tak disponsor, mungkin sy tak akan makan
disini. (Tak mampu.. )
Tapi terima kasih banyak2 kepada AIA. 
Ingat lagi tak entry sy tentang AIA ni dulu,
menang peraduan sebenarnya..
hehehe..


Ni menu pembuka selera..


Ni pula "free gift" dari mereka. 
Red Wine..
Sikit je minum dah buat sy berpeluh2..
hehehe



Ha..ni menu pilihan sy..
Lamb ribs..
Sodap sesangat, daging dia lembut. 
1 je yg buat tak best, sepanjang malam 
nafas sy jadi bau kambing..
=(


Ni pula menu pilihan hubby, 
Ikan Salmon..
Sy tak sempat rasa dia dah habiskan..
kui kui kui..
sedap sangat kot!


Last sekali, pencuci mulut..
Mango cheese Cake..
Lagi yummy..
Tapi perut dah kenyang sangat time ni..
Tapi tetap habiskan juga..


En. suami segan2..


Si kecil ni pula excited..


Ada rezeki pada masa akan datang kami
datang lagi ye Steakhouse. 
Kami akui, memang sedap..
Sekali lagi terima kasih banyak2 AIA..

0 orang tinggal note kat sini..:):

Post a Comment

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text