Followers

Friday, 23 August 2013

Childhood Memory..

Ni gambar kenangan sy masa kecil dahulu..
Tak ada apa2 yang special, cuma 1 je..
                                                              hehehe..

Dapat cam tak mana 1 sy kat sini?
Dulu memang comot lagi.
Sy adalah kanak2 yg guna seluar color kuning tu.
Comel tak?
hehehehe..

Apa yang best kat gambar ni adalah,
ni gambar kenangan sy dan suami bersama time kecik2 dahulu.
Tahu ke, yang berbaju askar tu lah suami sy sekarang.

Cam kisah dalam novel pula kan...
Kami membesar bersama2 suatu masa dahulu.
Tapi apabila masuk ke alam persekolahan kami dah tak jumpa dah sehingga lah apa tahun 2010 yang lalu
berjumpa kembali setelah hampir belasan tahun tak jumpa.

Tak sangka perjumpaan/pertemuan setelah sekian lama
merupakan 1 permulaan yang baru dalam hidup kami.

Bak kata orang, walau jauh beribu batu,
kalau jodoh memang takkan kemana.
Ini lah salah 1 bukti dia..
Kisah cinta kami..
^_^



6 orang tinggal note kat sini..:):

  1. Betul2 macam cerita dalam novel ni.. Sweet sangat.. =)
    RAHSIA CANTIK MACAM NEELOFA

    ReplyDelete
  2. wah sweet sangat kisah kamu dan suami..:) like banyak2...:)

    ReplyDelete
  3. apuuu...kurus amai ia masa dolok suba/..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya lah kak, mok balit ke badan time ya, cun gitu2..hehehe

      Delete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text