Followers

Friday, 23 August 2013

Lunch Time bersama Geng Keras - Pizza Hut!

Selalunya kami bawa bekal dari rumah jer untuk lunch time,
tapi tengahari semalam kami decide untuk lunch diluar,
sekali sekala memanjakan diri. 
^_^

Destinasi pilihan semalam adalah PIZZA HUT!
Ni kami punya piza, share half2..


Ni dia punya garlic bread.
Tinggal 2 ketul je lagi, lagi 2 ketul sy dah makan dlu sebelum sempat digambar
Sorry kak Zie.
hehehe


Air Ice Lemon Tea dan Icecream!
Sedap!



Dah nama blogger, kak Zie memang takde masa free, 
have to layan 'blogging' tak pun
layan order customer.
I admired of her...
^_^


Haa, ni gambar kami on the way kluar lunch.
Sempat tau..hehehe..

P/s: 

Friendship isn't about whom you have known the longest... It's about who came, and never left your side...

8 orang tinggal note kat sini..:):

  1. Replies
    1. Hehe. Kembng semangkuk zie bc komen awak.huhu

      Delete
  2. Thanks lelamaisara..awak pun apa kurangnya..

    ReplyDelete
  3. Hehehehe...admire ko dgn aku tek janeeee. awwww kembang hidung ku.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. terlihat dari sitok hidung ktk kembang kak.heheheheeh

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Hahahaha. Ya di reply nya tek duhal.

      Delete
  4. Gojes mummy both! Mieza pun admire giler dengan Zie ni tau.. Seorang yang gigih & kreatif.. Zie! Let me be ur protege! Hehehee.. =)

    ReplyDelete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text