Followers

Monday, 26 August 2013

Ibu Sayang Avery...


Lahir pada 19 October 2011, jam 2.04 am
Seberat 3.17kg
Dialah malaikat kecil ku,
Avery Amara

Dia sangat istimewa, 
badan kecil jer tapi suara sangat bingit!!

Avery and Daddy
a.k.a girlfriend and boyfriend
Tidak pernah sekali pun berjauhan dari ibu 
(kecuali waktu kerja)


Tengok, dia camera friendly,
suka sangat pada handphone.

Tengok muka dia baru lepas nangis, 
boleh stop terus bila kita cakap nak ambil gambar dia.
hehehe.. hingus pun terkeluar juga..

Dia sangat suka kalau kita bawa jalan-jalan,
tak kesah lah g mane-mane pun.
Ni gambar Avery dengan nenek dia time shopping barang dapur.
Siap tolong tolak troli lagi tu..

Tengok bila rambut dia kena tocang,
nampak luas je dahi dia tu, tak tau ikut sapa.

Ibu sayang Avery sangat-sangat. 
Sejak lahir sampai sekarang dia minum susu badan.
Bukan suka-suka tak nak bagi susu tepung,
tapi dia ada masalah "lactose intolerance".
Hanya boleh minum susu soya je, tapi
dia tak masuk nak minum susu soya.
Kesian anak ibu..

Tak dapat nak bayangkan bagaimana nak berjauhan dari Avery.
Hanya Tuhan je tahu apa perasaan ibu bila terkenangkan 
terpaksa berjauhan dari Avery.
Semoga ada jalan untuk ibu tidak akan berjauhan 
dengan malaikat kecil ibu.
Ibu sayang Avery sepenuh hati.

Luahan hati seorang ibu.

6 orang tinggal note kat sini..:):

  1. Cute! Owh, that's y la Jenny amik produk Shaklee ye.. Jenny amik set penyusuan ke? Bagus utk milk booster.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye, dlu sy ambik set penyusuan, sekarang dah stop dah memandangkan baby dah makin besar. Shaklee memang bagus kan...=)

      Delete
  2. jambul nya time gik baby ya mahal na...hehe.

    ReplyDelete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text