Followers

Saturday, 31 August 2013

Jalan-jalan ke Serikin...


Bila hujung minggu tiba, dalam hati terfikir apa aktiviti nak dibuat.
Untuk minggu ni kami sekeluarga pakat nak g Serikin.
Saja2 jer cuti mata, berjemur, dan bersesak2 dengan orang ramai..
(Itulah hakikatnya keadaan disana )

Nak cakap ada beli apa2, takde pun. 
Memang betul2 cuti mata jer.
hehehe..
Sebelum balik, just beli buah-buahan dan sayur kampung jer..


Nak ambik gambar pun susah.
1 sebab, si kecil Avery pantang tengok handphone ni.
Boleh meroyan dia nak main, kalau main bagus2 takpe, 
ni main cam budak lelaki.

Sebab ke2, orang ramai sangat bersesak2. 
Nak stop ambik gambar sekejap pun susah, 
sebab menghalang orang ramai yang lalu lalang..


Macam2 ada kat sini, terutama pakaian.. 



Yang paling lucu, kami datang seolah-olah untuk lunch jer kat sini.
Nak kata ada restoran, tak juga, just gerai mini jer.
Tu pun dengan menu yang limited!


Tapi sebelum balik, ni adalah benda wajib sy akan beli.
Nasi periuk kera.
Sedap sangat.
Harga pun murah. RM1 je seketul.

0 orang tinggal note kat sini..:):

Post a Comment

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text