Followers

Thursday, 15 August 2013

Lunch Time






Nie lah kawan berkepit sy setiap hari di tempat kerja. Everything buat sama2..
Nama dia Zie Madini..
Hari nie destinasi pilihan untuk lunch adalah Kluang Station,
setelah sekian lama tak kluar lunch.



Nie sy punya 'dessert' pilihan kak Zie. Sebabnya sy dah lunch dah. (bawa bekal dari rumah)
So, just makan ni jer... Chicken finger.


Haaa...ni kak Zie punya lunch. Western Style pula arinie walaupun pada mula nya bagitahu lapar sesangat..
hurm..boleh kenyang ke kak zie?....

8 orang tinggal note kat sini..:):

  1. Zie selalu jugak update story pegi lunch dengan kawan2 opis kat Kluang Station ni.. Rajin Jenny bawak bekal sendiri.. Mesti rajin masak ni.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihii, bukan rajin tu miza tapi nak budget lah kononnya. lagipun kat area km ni kedai makan jauh...

      Delete
  2. nampak mcm sedapp la.. jgn lupa follower kita :)

    ReplyDelete
  3. Hi,

    untungnya korang selalu dapat lunch sesama kannn...sofia selalu lunch dpn pc..haha mls nk kuar beratur beli makanan..hehe

    regards,
    Unsmiley


    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Unsmiley, kami pun kadang2 jer kluar lunch, kalau kebetulan nak pos barang baru kluar, jauh...hehehe

      Delete
  4. Hehhe...kenyanggg mek jane. Meluak jak rasa. hehe

    ReplyDelete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text