Followers

Wednesday, 21 August 2013

Movie menyentuh hati...




Sesiapa pernah baca novel Lagenda Budak Setan, pasti mengikuti movie cerita ini juga.

Semalam pun cerita ni ditayangkan di TV3 jam 10 malam. 
Memang tak dapat tahan lah, confirm nak menitiskan air mata, sedih je kan bila tengok kisah cinta yang berakhir begitu.

Itu yang dinamakan cinta tidak semestinya bersatu.
tidak semua janji dapat kita tunaikan. 
Memang kadang-kadang terpaksa melukakan hati orang yang mengharapkan,
tapi kita kena ingat ia tidak semestinya kerana mereka rela hati, tetapi terpaksa.
Itu lah yang dimaksudkan kita hanya merancang,
tapi Tuhan yang menentukan.

Jiwang-jiwang, tapi itu kenyataannya..
hehehehe...

4 orang tinggal note kat sini..:):

  1. Memang sangat menyentuh hati citer ni.. Maybe sebab lagu dia tu.. Tengok 2, 3 kali pun still lagi boleh nangis tersedu2.. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama lah kita, semalam on off on off je tengok, tak tahan nak nangis. hehehehe..

      Delete
  2. Mek x pnah diat n bc muvi n novel tok. Ramey org mdh best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try tengok kak, besstttttttt sangat..

      Delete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text