Followers

Tuesday, 20 August 2013

Monitor Zaman Batu


Office mana yang masih guna monitor atau CPU zaman batu cam sy punya ni?
Kalau tak de problem tak apa lah juga kan, 
tapi ye lah, dah nama dia monitor zaman batu,
stand by je lah tunggu hayat ia akan berakhir.
Ni lah apa yg terjadi kat sy punya monitor hari ni.
Power supply rosak!








Semua zaman batu punya barang...hurm...








Luckily kerja bersama technician yg sangat bagus.
Thanks to Mr. Ong sebab repair
sy punya monitor.
Sementara boss beli yg baru terpaksa lah guna ni dulu.
Tak kesah lah..
^_^

5 orang tinggal note kat sini..:):

  1. Season betul Jenny punya monitor ni.. Printer pun klasik.. Huhuhu.. Bodekla bos suh beli yang update version sikit.. Hehe.. =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye lah Mieza, kesian sy...at first tak nak komplen pape, tp td mata dah rasa sakit menghadap monitor sementara tu, last2 mereka cakap akan tukar baru, lega je bila dengar..hihihi...

      Delete
  2. haha..zaman batu pn zaman batu la..daripada xde.. banyakkan bersabar kot2 pasni bos bg yang touch screen pulak.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin... mudah-mudahan lah kan..hehehe..

      Delete
  3. Haha. Ms nya nk retired, jane :P

    ReplyDelete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text