Followers

Tuesday, 24 September 2013

Birthday Girl...

Lately makin slow je sy nak update entry kan...
Keadaan sedikit kucar kacir kebelakangan ni.

Tapi kali ni nak share ngan korang
cerita tengahari semalam.

Lunch semalam best sangat dapat buat
sedikit surprise birthday lunch 
untuk kami punya colleague.
Ms Felice. 
Walaupun sebenarnya Boss yang sponsor,
tapi hanya "girls" sahaja yang 
pergi celebrate.

Tempat pilihan - Secret Recipe



Ni lah Ms Felice a.k.a Kak Long di office.
Bersama dengan kek birthday. 
(tak dapat nak beli yg kek besar sebab hanya 4 orang jer,
beli slice jer lah..)



Perancang project,
seperti biasa, kak Zie..hehehe..
Kali ni sy jadi assistant bersubahat nak buat surprise.


Kek pilihan sy, tiramisu...
^_^


Pilihan lunch birthday girl,
Curry mee.


Ni pilihan lunch sy, 
Prawn macaroni
yummy..yummy..



Ni pula pilihan Kak Zie,
Chicken Cordon Bleu 


Kek pilihan kak Zie, 
Brown Walnut
Sedap!



Mentang-mentang kerja buat traffic light,
air pun cam color traffic light juga,
Red, Amber, Green...
(Kebetulan jer..hehehe)


Menu pilihan Ms Wong pula,
Beef Noodle..



Happy birthday kak Long, 
panjang umur, murah rezeki..
Love you..

Thanks to our boss sebab sponsor..
^_^

3 orang tinggal note kat sini..:):

  1. wahhh semua sedap ni.. terliur sudah.. ;)

    ReplyDelete
  2. officemate zie eh...
    slalu nengok felice kat entry dia..
    arini baru bekesempatan tgk si comel felice ni..
    hihihi

    ReplyDelete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text