Followers

Friday, 20 September 2013

Suatu masa dahulu..

Beberapa hari ni rasa tak da mood jer nak buat pape,
entry pun tak tau nak tulis apa.
2 hari dah tak sihat,
tapi hari ni syukur sikit rasa lebih ok dari semalam.

Semalam bila buka fb, tengok gambar-gambar 
lama, 
timbul rasa rindu kat zaman masih jadi student.

Tapi ye lah kan, kenangan tetap kenangan juga.
Kita hanya mampu kenangkan kembali jer..


Final semester jadi student.
Majlis makan malam fakulti Office Management.


Ni lah classmate sy, bersama dari 2007 - 2010.
Rasa rindu sangat kat mereka..
Paling best hanya 3 orang je jejaka dalam kelas kami..


Bulan-bulan akhir sebagai pelajar..
Sempat mengabadikan kenangan berlatarbelakangkan fakulti.



Sempena Hari Pekerja 1 Mei 2010,
aktiviti kelas beriadah ke Lata Kijang...
Harap-harap dapat datang sana lagi suatu hari nanti...


Tapi yang penting masih lagi keep in touch
dengan mereka. 
Seronok bila dapat tahu beberapa orang dah 
pun mendirikan rumah tangga
dan sudah pun ada cahaya mata..

Harap-harap dapat jumpa mereka lagi
suatu hari nanti.

Bila dah jauh camni baru kita tahu 
erti rindu.
hehehe...

Apa-apa pun wish u all good luck
the whole life...
Panjang umur murah rezeki..

^_^

4 orang tinggal note kat sini..:):

  1. awak belajar kat mana ni dear? maintain je dulu & sekarang.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita belajar kat uitm perak dulu Chic Na..

      Delete
  2. Memang kalau dibelek2 balik gambar2 lama terasa rindu sangat zaman bergelar student dulu.. Huhu..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text