Followers

Thursday, 3 October 2013

Akhirnya!!

Hari ni cam biasa, makan cepat-cepat di office
sebelum sampai 'lunch hour'
sebab nak ke Spring Shopping Mall 
untuk hantar barang dan jalan-jalan.

Lepas hantar barang, cam biasa juga
teringin nak minum Pearl Milk Tea
dari Chatime.


Tapi kan, nak dijadikan cerita..
Sebelum sampai ke escalator untuk ke Chatime
kena lalu kedai Padini @ Vincci dahulu..

Takde niat nak masuk pun sebenarnya,
tp apa yg membuatkan kami teringin nak masuk 
adalah tanda "sales" yg terpampang
kat entrance dia tu..
Perempuan pun perempuan jugakan..
Apa lagi, singgahlah sekejap.
hehehe

Singgah bukan sekadar singgah je rupa nye.
Hati tiba-tiba berkenan sangat kat sepasang heel ni.
dah lah tengah sales tu,
tentu korang tak akan sangka harga dia
boleh jadi serendah tu.
hehehe..


Tak nak fikir panjang,
just buat keputusan untuk dapatkan 1.
Sebab dah lama sebenarnya sy nak cari heel
untuk spare.

Haa...ni lah dia..
Walaupun ia sebenarnya pilihan kedua.
Tapi ok lah tu..
Harga pun memang ok sangat 
kalau nak dibandingkan dengan harga asal
dia sebelum diskaun..


Keluar dari sana,
lebar je senyum..
Akhirnya dapat gak 1..
Bersyukur sangat!
hehehe..

3 orang tinggal note kat sini..:):

  1. Hahaha! Same here! Kalau nampak sign "Sale" terus nak serbu. Hikhik!

    ReplyDelete
  2. Dapat jugak rembat sepasang heels baru.. Hikhik! ^_^
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text