Followers

Monday, 7 October 2013

Welcome October..!

Kali ni nak kongsi ngan korang 
fesyen pilihan saya untuk bulan October.

Selalunya bila g office, sy prefer guna dress atau sluar je.
Tapi kebelakangan ni, kawan-kawan slalu recommend 
untuk cuba skirt.

Dulu time belum kahwin memang guna skirt juga
bila g office, tapi lepas tu rasa tak confident pula.

Tapi kali ni rasa nak cuba guna skirt balik 
setelah sekian lamanya "berehat" dari 
menggunakan skirt.

Ni ha percubaan pertama semenjak hampir 3 tahun 
ke office tak menggunakan skirt.

Colleague cakap ok jer, 
confident juga sikit bila dengar compliment cam tu kan..
Berkobar-kobar je rasa hati 
untuk cuba lagi lain kali. 
hehehe..

^_^

2 orang tinggal note kat sini..:):

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text