Followers

Monday, 7 October 2013

Office Hairstyle..

Puas duduk kebosanan sebentar tadi
tiba-tiba tangan gatal nak search fesyen rambut yang
sesuai untuk ke pejabat..
(cam orang buang tebiat)

Tengah search tadi ada juga jumpa
beberapa gaya rambut yang sangat 
menarik hati sy dan pernah buat pun sebelum ni.
Heehehe..

Antaranya seperti yang dibawah ni. 
Yang ni tak tak nak sebut gaya rambut apa,
tapi nampak cantik dan kemas.
Rambut sy tak cukup panjang, 
so sy just pin kan sahaja ianya keatas.


Yang kedua ni pula, gaya rambut yang sy paling suka.
senang jer, just pin kan di sebelah kiri atau kanan dahi.
Yang penting rambut depan kena cukup panjang.


Yang ni pula may be sy akan try next time.
Yang ni mungkin akan ada masalah sikit sebab
muka sy jenis bulat, 
manakala model tu pula jenis muka yang bujur.


Yang ni pun best juga kan. 
Tunggu rambut panjang sikit nanti cuba yang ni pula kan..
hehehe


Macam-macam bila jadi perempuan kan,
tapi tu yang membuatkan perempuan unik.

^_^

3 orang tinggal note kat sini..:):

  1. Suka gaya rambut yang 1st tu. Kemas & nampak elegan.. Macamana nak buat ekk?
    Zon Permaisuri Chomel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok Mieza, nanti kita buat entry cara buat rambut cam tu ye..hehe

      Delete
  2. cantiklah style tu. kemas jer. anyway, hai salam perkenalan ;)

    ReplyDelete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text