Followers

Thursday, 24 October 2013

Big Family Hang Out..

Berminggu dah tak buat apa-apa entry ekoran daripada beberapa hal.
Kali ni nak share ngan korang semua story saya minggu lepas. 

Beberapa hari sebelum birthday si kecil sy dibawah ni, 
atok dan nenek dia ada datang Kuching, dari kedua-dua belah pihak.
Apa lagi, sakan si kecil ibu ini bermanja-manja dengan semua orang. 

Lihat kat bawah ni, siap ngan cermin mata aunty dia,
tambah lagi dengan monkey dia tu. 



Ni saya punya adik ipar. Ms Karen


Si kecil ni memang suka sangat bab "champoring".
Hehehe..


Ini pula ibu dan ibu mertua..



Ni pula sy punya bapa mertua dengan si kecil yang manja ni.



Time jalan-jalan sempat juga beli benda ni.
"My Pretzels"




Cam biasa, si kecil ni memang akan selalu bersama "boyfriend" dia.
Tak boleh duduk jauh.


Destinasi: Plaza Merdeka


Lokasi: Belakang Plaza Merdeka
(India Street)

Tengok si kecil tu dengan beg pooh warna kuning dia..
Sangat cute!


Si kecil sempat lagi posing kat hujung sana..


Haa, ni nenek saya(baju biru). Suka dia dapat jumpa cicit dia (Amara)


Family picture.
Love it!


Sayang anak ibu..


Time nak manja ngan ibu lagi. siap nak pegang tangan,
kaki siap berlipat..



Bapa dan ibu mertua.
^_^



Avery bersama datuk-datuk dia..
Tapi time ni mood dia tak berapa ok sebab dah nak tido.
Hehehe..



Tempat bermain yang paling dia suka.


Shopping! Siap tolak troli sendiri.
^_^


Anak bapa. bapa drive pun nak duduk dipangkuan boyfriend dia juga.
Tapi sekejap jer.hehehe





Sayang sangat kat si kecil ibu ni. 
Sejuk je hati tengok muka dia..
^_^



Ni lagi satu permainan yang dia suka, tapi kita yang jenuh nak "remote" kan dia punya motosikal 
atau kereta.



Sweet Memory untuk bulan October..
^_^

0 orang tinggal note kat sini..:):

Post a Comment

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text