Followers

Sunday, 27 October 2013

Rindu Sama Dia...


Kali ni nak share ngan korang nape saya dah slow sikit ber'entry'
kebelakangan ni.
Sebenarnya hati saya sayu sangat sebab berjauhan dari
si kecil saya. 

Selapas birthday dia pada 19.10.2013 yang lalu,
nenek dia bawa dia balik kampung.
Kalau dekat tak apa lah juga, tapi jarak dia jauh sangat.
Saya di Kuching dan mereka di Miri.

Semenjak dia lahir sampailah kesaat dia dibawa balik kampung,
tak pernah sekali pun kami berjauhan.
Time keja pun boleh rindu, apatah lagi time 
berjauhan begini.

Apa yang membuatkan rasa susah sangat nak lepaskan 
dia adalah sebab dia masih menyusu badan!
Ye, walaupun usia dia dah 2 tahun, 
saya bangga mengumumkan yang dia menyusu badan sepenuhnya.
Proud of my self!
^_^

Dan apabila berjauhan begini, 
saya kena pam susu untuk mengelakkan daripada dada bengkak
dan kekeringan susu.

Jujur je cakap memang saya nangis jer sehari semalam pas
dia dibawa kesana.
Susah nak cool down,
Tapi hari saya tulis entry ni, saya dah ok dah.
heheheh..
Mana tak nya, petang nanti dia sampai.
Sure memang saya tak boleh jauh dia.


Untuk anak kesayangan ibu..
Ibu sayang kamu!

2 orang tinggal note kat sini..:):

  1. alooo ciannya.. takmo sedih2 k.. nanti cuti boleh jumpa.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia dah datang dah Chic Na..semalam.hehehe

      Delete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text