Followers

Tuesday, 26 November 2013

Bapa borek anak rintik..


Kali ni nak share dengan you all tentang buah hati saya
2 orang ni.
Tengok lah macam mana keadaan rumah dan
apa dua beranak ni buat sama-sama..
Bila encik suami take part untuk jaga si kecil Avery,
rumah akan pasti jadi huru hara.
Bila dah letih main, 
encik suami akan menghadap laptop,
manakala si kecil pula akan sibuk main dengan handphone ibu.

Orang akan akan jadi pening kepala adalah ibu.
heheheh..


Si buah hati ibu..
Love you too..
^_^

2 orang tinggal note kat sini..:):

  1. akk cara dorang silang kaki sama lah!!hahah..memang sweet couple la anak beranak nie

    ReplyDelete
  2. memang anak papa la ni.. hehe..

    ReplyDelete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text