Followers

Saturday, 23 November 2013

Semua tentang dia..

Suka sangat share dengan you all tentang si cilik saya ni. 
Bukan apa, hati rasa terhibur sangat dengan 
kerenah dia yang makin pintar..




Posing dia suka buat..
hehehe



Dua-dua suka ambil gambar, 
Avery dan aunty dia..



Si jantung hati..


Ta da...muka orang baru lepas marah.
Pening nak control anak yang kian membesar.
Semoga saya dapat jadi ibu yang penyabar dan penyayang..
Amen..

^_^

3 orang tinggal note kat sini..:):

  1. anak akk dah makin sihat ye...comel je dia bila wat muka hehe

    ReplyDelete
  2. sekali tgk mcm muka jenny, tgk lagi mcm muka hubby.. hehe.. mix la..

    ReplyDelete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text