Followers

Wednesday, 6 November 2013

Hujung Minggu...!

Kali ni nak share dengan you all aktiviti 
petang hujung minggu yang lalu.
Duduk rumah je pun boring kan.
Lepas siap projek buat donat, 
kami plan untuk pergi jogging ke Taman Sahabat @ Friendship Garden,
Kuching.
Tapi plan jogging tak jadi, sebab dah lewat sangat. 


Ni lah Friendship Garden,
sesuai untuk berjogging dan jalan-jalan..


Boyfriend dengan girlfriend ni memand sentiasa berkepit..
So Sweet!


Ni lah adik ipar saya. Ms Karen 
"Duck mouth" - Fail!
So not me..
heheheh.. 


Si kecik ni teringin sangat nak ikut orang main air 
kat sana, tapi dia tengah tak berapa sihat,
Flu.
Kesian kat anak ibu ni.


Parenting.
Layan karenah si kecil ni boleh 
buat sakit kepala. 
Ada ke patut nak turun ke kolam tu?!


"Pulau Pinang"
Tengok ke tugu kat belakang tu.
Apa yang best lagi, tengok gaya si
kecil ibu posing sebelah bapa dia, 
siap lentok lagi..
Alahai anak ibu..!



Time aunty dia sibuk ambil gambar dalam kereta,
dia pun sibuk juga nak snap snap juga.
hehehe..


Young parent. 


Avery tengah kacau aunty dia nak ambil gambar,
so funny!


Ni lah entrance ke Friendship Garden. 
Sempena persahabatan China dan Malaysia. 

Kalau korang berkesempatan datang ke Kuching,
jangan lupa singgah ke Friendship Garden @ Taman Sahabat disini ye..
Sesuai untuk release tension.

2 orang tinggal note kat sini..:):

  1. seronok nye bila dah berkahwin..dapat spendtime dengan suami+baby..
    sweet tgk korang taw..btw baby girl nie kurus je..baby diet ke ?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia memang kecik Zyra, lahir dlu 3kg lebih tapi nurse tak caye sebab badan dia kecik sgt..hehehe..skrg pun same gak. lebih berat ke tulang. badan gitu2 jer..

      Delete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text