Followers

Wednesday, 5 March 2014

Jasamu dikenang..

Kisah ini hujung minggu yang lalu.
Macam biasa, bila hujung minggu memang akan 
jalan-jalan pergi mana-mana Mall untuk cuci mata 
dan hantar si kecil sy bermain
di play station yg ada pada setiap Mall yang dilawati. 

Tengah seronok jalan-jalan, 
tiba -tiba selipar yg tengah diguna terpelanting.
Putus rupa-rupanya!


Lama dah guna dia, tak sangka hari itu dia akan putus..
Dekat 2 tahun kalau tak silap.
Memang sangat-sangat berjasa walaupun rupa dia biasa-biasa saja,
tapi dia sangat-sangat selesa!


Gabra sangat bila selipar terputus di shopping mall.
Tahan maju je bila orang tengok. 
Untuk proses mencari pengganti, 
syukur dapat pinjam selipar suami. 
Emergency cari pengganti.
Hehehe..

Suami dan si kecil tinggalkan dlu kat tempat ni. 
Dan sy mulakan survey..

Akhirnya,
jumpa yang ni. 
Soooo me!
comel dan berbunga-bunga!
hehehe..
Hakikatnya sy tak ada pilihan lain..
Tapi so far yg ini ok juga..


Semoga yang ini juga berjasa dengan baik.
Untuk yang lama, 
Jasamu dikenang.
Hehehe...

^_^

2 orang tinggal note kat sini..:):

  1. daddy Avery tinggal bekaki ayam hahaha sandal baru nya memang very Jenny! hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ba ya sis.. hehehe..cute kan.. girly jak gaya ya..Tq sis..

      Delete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text