Followers

Tuesday, 18 March 2014

Bonuslink Reward!!

Semenjak tahun 2010 guna bonuslink,
tak pernah skali pun sy redeem point dia..
Huhuhu..
Haru je bunyi dia kan..
Silap sendiri juga tak pernah peduli tentang point BonusLink ni.
Sebab pada fikiran sy sebelum ni,
brapa lah sangat point yang sy ada kalau sekadar
isi minyak je..

Tapi semalam tiba-tiba je tangan 
rasa gatal nak cek point BonusLink.
Nasib baik cek, ada 2ribu lebih point kat dalam.
Boleh redeem macam2 kat shell.
Kebetulan juga point tu akan expired hujung bulan ni
kalau tak redeem.
Heheehe..

Sy guna point yg sy ada tu utk redeem botol 
air warna purple tu.
Sebagai gift utk hubby..
hehehe..



Haa...ni lah botol air yg sy maksudkan.
comel je kan..
Ada 2 kalor, hijau dan purple. 
Kalau untuk sy sendiri, dah tentu sy ambil yg warna hijau,
tp memandangkan untuk hubby, 
ambil je lah yg warna purple.
hehehe..

Korang kalau ada bonuslink, jom redeem sama2. 
Sayang point tu kalau dah expired nanti tak akan
di "carry forward"...

2 orang tinggal note kat sini..:):

  1. ada kad BL tapi sik penah kluar dari purse mun isi minyak keta..hehee..malehhhh!!..camney mok check point on line?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah kita SB..hehehe.. mun kitak mok check point boleh check d stesen myk, parkson service counter atau online. cek cepat2 SB ney tauk expired date nya dah dekat...

      Delete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text