Followers

Wednesday, 19 March 2014

Thanks Friends! Love it so much!

It's my day today!
Happy Birthday to myself! 
hehehehe...

Sempena hari bermakna ini, 
teringin nak share dengan u all birthday
gift yg sy terima dari kawan2 baik sy.
In advance lagi tu tau..
hehehehe..
Ni hadiah yg sy dapat dari kak Zie Madini..
Sweet sangat!
"Key for freedom" kononnya dan sepatutnya
diberi kepada seseorang ke menyambut hari jadi ke 21,
tp sy dah terlajak jauh dari tarikh tu tau...
heheheheh.. 

Yg ni pula hadiah dari kak long Felice..
Sangat sweet!!
Thanks kak long Felice!


Yg ni pula dari my hubby..
Sy yg request.
hehehe.. 
Pearl Earing, skali dengan necklace.
Tapi necklace tak sempat nak ambil gambar lagi..
hehhehe..

To all my friend yg dah wish.
God bless u all..
Love you all so much!!!

1 orang tinggal note kat sini..:):

  1. wow nice jewelry, many nice pics on your blog too.

    www.mymomsbest.us

    ReplyDelete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text