Followers

Monday, 13 July 2015

Kesan Pengguna Kasut Tumit Tinggi

Selamat pagi semua.
Selamat kembali bertugas kepada yang bekerja. 
Tapi mungkin ada yang dah mula cuti raya sekarang ni kan..

Kali ni nak share dengan semua topik yang
berat sikit (sekali sekala ye.. ^_^  )

Saya suka sangat pergi tempat kerja 
menggunakan kasut tumit tinggi. 
Bukan sebab mengada-ngada tau, tapi 
'high heel' ni umpama pelengkap untuk wanita tak kita apa jua acara. 

Tapi last week saya terjumpa satu artikel berkenaan dengan penggunaan kasut
tumit tinggi..
Errr.. ada betul juga apa yang tertulis dalam artikel tu. 
Dan kali ni saya ambil kesempatan untuk share dengan anda semua pula..






Tapi bila umur dah lewat 20-an ni, saya dah kurangkan penggunakan kasut tumit tinggi kepada yang kurang tinggi dan 'wedges'. 

Zaman anak dara dulu tak payah cakap, 
pegi shopping pun guna high heel juga..
haha..

Ok semua. Sampai sini je kali ni.

Terima kasih kerana sudi singgah.
salam sayang..

^_^

0 orang tinggal note kat sini..:):

Post a Comment

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text