Followers

Tuesday, 21 July 2015

Sunny Hill Aiskrim

Rasanya suatu masa dulu saya pernah
ceritakan tentang aiskrim ni..

Tempat jual ni kira cam kantin sebab 
berhampiran dengan sekolah.

Ni la tempat makan aiskrim paling famous kat kuching,
SUNNY HILL AISKRIM



Flavor ikut hari.. 
Ada vanila, strawberi, cokelat, jagung dan pandan.
Aiskrim ni bukan cam aiskrim yang kita beli kat supermarket tu tau..
Ia diperbuat daripada susu oleh pengusaha tu sendiri.
Jangan risau ye, dijamin halal..
hehe
 

Anak saya juga suka sangat-sangat.
Tengok, camni lah dia tiap kali datang sini.


Tu je problem dia.. sentiasa penuh..
hehehe


Haaa.. siapa nak datang, boleh ikut business hours ni ye..


Vanila pandan..
Yum...yum...

5 orang tinggal note kat sini..:):

  1. lom pernah gik kmk mkn eskrem kat ctok. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Singgah hari ahad kak. ahad buka dari pagi sampai petang sidak nya. try skali pasti mok gik pas ya. hehe. halal kak. hehehe

      Delete
    2. zie, aku ngan kakak ko slalu singgah sitok... nyaman askrem ya

      Delete
  2. Saya tak tahan tgk aiskrim tu..
    Jumpa blog kamu di blog Zie..
    Jemput ke blog saya http://intandayani.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye, nanti sya singgah ye.. Zie tu mentor blogging sye. hehe.. terima kasih sebab singgah.

      Delete

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text