Followers

Tuesday, 16 February 2016

Abel's Birthday In Advanced..

Hi semua..
Lama dah tak blogging since busy dengan kerja pejabat dan rumah.
Tapi hari ni terdetik hati nak share sweet moment dengan family tersayang
yang berlaku baru-baru ni.


Jarang-jarang dapat jumpa anak buah
saya yang comel ni. 
Kebetulan minggu lepas mereka sekeluarga bercuti
seminggu di Kuching dan saya 
ambil kesempatan untuk celebrate birthday dia awal-awal.


Satu-satunya kakak kandung saya dan keluarga kecil kami..


Dia baby Valentine, lahir 14 february tapi kami celebrate seminggu lebih awal. 


Birthday's girl tak layan camera, dia tak sabar nak potong kek..


Kek coklat, birthday's girl makan sikit je, aunty dia ni dan yang lain-lain je 
makan lebih.. hahaha..


Semoga membesar dengan sihat sayang.. murah rezeki dan menjadi anak yang 
berguna suatu hari nanti. Tuhan memberkati mu selalu.


We and our daughter


Talapia panggang..



Birthday's Girl.. Aunty love you & miss you so much Abel..

0 orang tinggal note kat sini..:):

Post a Comment

 

Sample text

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sample Text

Sample Text